Clubs voor eigenaren van VW T3 bussen.

Het is, als je liefhebber bent van een bepaald type auto, natuurlijk erg leuk om mensen te treffen met dezelfde voorliefde en interesse. Er zijn in Nederland verschillende clubs die zich richten op de luchtgekoelde Volkswagens waarbij je dus ook terecht kunt met een luchtgekoelde T3.

VW Bus Club Nederland

www.vwbusclub.nl

De VWBCN is er voor liefhebbers van ‘het VW busje’ en hier kan met dan ook terecht met alle VW bussen ongeacht leeftijd en uitvoering. De club bestaat uit leden met T1 bussen tot en met leden met T5 en zelfs LT bussen. Je bent hier dus ook zeker welkom met jouw T3, zowel lucht- als watergekoeld!
De VW Bus Club organiseert bijvoorbeeld ondermeer twee maal per jaar een clubmeeting, houdt regelmatig technische dagen, heeft een eigen technische commissie en geeft vier maal per jaar een clubblad uit. Voor meer informatie over de VW Bus Club Nederland kun je terecht op de website van de club.

Luchtgekoelde VW Club Nederland

www.lvwcn.nl

De LVWCN is een landelijke vereniging, onderverdeeld in 6 regio’s. Het doel van de vereniging is het behouden van de luchtgekoelde volkswagen, zo origineel als mogelijk. Eigenaren van luchtgekoelde T3 bussen kunnen ook lid van de LVWCN worden.

Kever Club Nederland

www.keverclub.nl

De grootste club voor luchtgekoelde Volkswagens. De KCN organiseert jaarlijk het welbekende Internationale Kever Weekend.