Speciale dank.

Ik wil graag mijn speciale dank uitspreken aan de volgende personen:

Joep Jeager

Deze Nederlandse T3 site is niet een geheel nieuw concept. Vooral diegenen die al wat langer bekend zijn met de nederlandse VW Bus scene zullen zich nog wel de site van Joep Jeager kunnen heugen. Joep had namelijk enige jaren terug een site die zich richtte op de T3 en waar bezoekers ook hun verhaal op kwijt konden, maar helaas bestaat die site dus al geruime tijd niet meer. Na overleg met Joep heeft hij ons toestemming gegeven om zijn oude concept weer nieuw leven in te blazen, wat geleid heeft de site zoals je die nu voor je ziet.
Velen kunnen zich wellicht nog de site van Joep Jeager heugen, welke gericht was op de T3. Het was een site die zich niet richtte op de technische ins en outs van de T3, maar meer op het plezier dat je aan het rijden in een T3 kunt beleven. Helaas is Joep enige jaren terug gestopt met deze site en is er eigenlijk nooit meer een dergelijke site opgezet voor de Nederlandse T3 liefhebbers.

Michel Gaastra

De wereld van de T3 bestaat ook voor een groot deel uit codes. Wij bedoelen hier dan de zogenaamde meeruitvoeringcodes, motorcodes, lakcodes enzovoort. Michel is een enthousiaste T3 fan die zich onderandere verdiept heeft in de verschillende codes van de T3. Hij heeft ons een hele berg aan info omtrent deze codes, en meer, beschikbaar gesteld die wij op deze site mogen publiceren. Zonder Michel had de site nooit zo volledig geworden.

Klaas Snippe

Mede dankzij het enthousiasme van Klaas Snippe is het idee ontstaan om deze site op te zetten.

Gary Fyvie

Fotograaf Gary Fyvie, www.garyfyvie.com, die zo vriendelijk is geweest om mij toestemming te verlenen om zijn foto op de frontpagina van deze site te gebruiken.

De nederlandse T3 liefhebbers

En daar val jij zelf ook onder! Voor jou hebben we deze site opgezet en we hopen dat we er in geslaagd zijn om een informatieve site aan te kunnen bieden waarop ook ruimte is voor enige interactiviteit van de bezoeker. Wij zouden het leuk vinden als je zelf ook eens copij instuurt voor deze site, bijvoorbeeld een leuk verhaal over jou en jouw T3(‘s).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie