Het Nederlandse VW bus forum.

Wij hebben ons natuurlijk over de vraag gebogen of wij de Nederlandse T3 site ook moesten voorzien van een forum waarop bezoekers hun vragen en problemen voor kunnen leggen. Er bestaan echter al een aantal alternatieven en wij zijn van mening dat een extra forum op deze site niets toe zou voegen aan deze alternatieven en juist een vorm van overkill zou vormen.

Natuurlijk willen we jou, als T3 liefhebber, niet in de kou laten staan bij eventuele vragen of problemen. We willen je daarom wijzen op het Nederlandse VW Bus Forum, www.bus-forum.nl. Dit forum  is ooit door Erik, de webmaster van teedrie.nl, opgezet als onafhankelijk forum zonder invloed van een club. Enige jaren geleden heeft Erik vanwege verminderde interesse besloten om te stoppen met dit forum en heeft hij, na enig overleg, besloten om het forum ver te dragen aan een ander persoon.

Op dit forum zijn veel T3 liefhebbers op actief die je graag verder helpen met advies en antwoorden op jouw vragen. Het overgrote deel van de mensen, die actief zijn op dit forum, rijden zelf in een VW T3 bus of camper en helpen een andere liefhebber graag verder met advies bij eventuele problemen. Het vormt natuurlijk sowieso een leuke manier om met andere T3 liefhebbers in contact te komen.

Klik op onderstaande afbeelding om naar het VW Bus Forum te gaan, dit zal dan in een apart venster geopend worden.

Banner van het nederlandse vw bus forum